La Marjal de Gandia

[@more@]

Un dels atractius de Gandia és la conservació dels nostres elements culturals. Bona prova d'açò és la marjal que envolta la nostra ciutat i que és una meravella des del punt de vista del paisatge, la vegetació i la vida animal que habiten aquest singular paratge. Nosaltres, de sempre, hem volgut protegir la nostra marjal i no permetrem, per res del món, que reste sotmesa a l'assetjament urbanístic que amenaça el nostre territori. (Foto: www.gandiaareasocialclub.com)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La Marjal de Gandia

  1. No se sap molt bé que has fet una molt dur, la creació de la seva bella història sobre el lloc. Llavors, quin tipus de persones que busquen feina fan la redacció de tesis per escrit o tesi d’investigació.

Els comentaris estan tancats.