El per què d’aquest bloc

Gandia, capital de la Safor, ha sigut i és una de les principals ciutats del nostre país i mereix, si més no, un petit homenatge i reconeixement per part de tots nosaltres. En aquest bloc, i d'una forma modesta, ens disposem a donar a conéixer a tots vosaltres com n'és d'interessant la visita pels seus carrers  i la història que contenen ja que encara notem, si us adoneu, cavallers i poetes passejant per la vila…[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: El per què d’aquest bloc

  1. kraustex diu:

    Enhorabuena por la iniciativa, un blog que hacía falta y muy bien hecho.
    Será muy importante para todos los que aprecian la ciudad.

  2. Gandia, capital de la Safor, ha sigut i és una de les principals ciutats del nostre país i mereix, si més no, un petit homenatge i reconeixement per part de tots nosaltres. En aquest bloc, i d’una forma modesta, ens disposem a donar a conéixer a tots vosaltres com n’és d’interessant la visita pels seus carrers i la història que contenen ja que encara notem, si us adoneu, cavallers i poetes passejant per la vila…

  3. Gandia, capital de la Safor, ha sigut i és una de les principals ciutats del nostre país i mereix, si més no, un petit homenatge i reconeixement per part de tots nosaltres. En aquest bloc, i d’una forma modesta, ens disposem a donar a conéixer a tots vosaltres com n’és d’interessant la visita pels seus carrers i la història que contenen ja que encara notem, si us adoneu,

Els comentaris estan tancats.